SZOBAK

 • 1. Jégmadár szoba

  Szoba
  Ez a kis élénk türkizkék madár itthon gyakori vendég, igazi élő ékszer az állatvilágban, repülő drágakőnek is szokták hívni? Szobánkban sok új információt találhat a Jégmadárról.
  Ft 50.000 /éjszaka
 • 3. Gyurgyalag szoba

  Szoba
  Tudta, hogy?… … a Gyurgyalag hazánk egyik legszínpompásabb madara, és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület több alkalommal is „Az év madarává” választotta? Nézze meg szobánkban a képeket.
  Ft 50.000 /éjszaka
 • Apartman

  Apartman
  Tudta, hogy?… A kamilla, más néven orvosi székfű az őszirózsafélék családjába tartozó gyógynövény?
  Ft 50.000 /éjszaka
 • Hagymaburok orchidea szoba

  Szoba
  Tudta, hogy?… … még a Velencei-tó mellett élők közül is csak kevesen tudják, hogy a tó élővilágának igazi különlegessége a hagymaburok orchidea? Az országban egyedül a Velencei-tó vidékén fordul elő több ezres számban, máshol nagyon kis egyedben található. Igazi különlegesség, amelyet világító üvegképünkön is megcsodálhat.
  Ft 50.000 /éjszaka
 • Kékbegy szoba

  Szoba
  Tudta, hogy?… … éneke a legszebbek egyike a hazai énekesmadarak között, hűen utánozza a környéken fellelhető más madárfajok énekét? Próbálja meglesni a kékbegyet hajnalok hajnalán, április és szeptember között a Velencei tónál, mivel csak ekkor tartózkodik itt, a nádas szegélyeiben rejtőzködve.
  Ft 50.000 /éjszaka
 • Kosbor szoba

  Szoba
  Tudta, hogy?… Ez az orchideafajta Magyarországon és a Velencei-tó partján is igen elterjedt, szabadföldben élő, télálló orchidea? Csak április-május hónapokban csodálható meg, ne maradjon le róla! Szobánkban világító üvegképen gyönyörködhet a kosborban.
  Ft 50.000 /éjszaka
 • Sóvirág szoba

  Szoba
  Tudta, hogy?… … a sóvirág rövidéletű, fagyérzékeny növény, amely a Velencei-tó vidékén is minden színben pompázik? Szobánkban világítós üvegképen is megtekintheti a sóvirágot.
  Ft 50.000 /éjszaka